Van zwartgeblakerd naar fonkelnieuw in Eindhoven

interieurverbouwing, Kantoor en commercieel, vastgoedonderhoud, Woningbouw en VvE

In een kantoorpand in het stadshart van Eindhoven ontstond brand. De brand veroorzaakte zoveel schade, dat een volledige transformatie noodzakelijk was. De vakmannen van Rendon pakten deze klus met veel plezier op. Mooie extra’s waren een stukje nieuwbouw én de interieurbouw. Het pand is inmiddels in volle glorie opgeleverd.

PROJECT IN BEELD | BEGINSITUATIE

De Willemstraat in Eindhoven is alom bekend als één van de hoofdstraten in het centrum. Voorheen was het pand alleen in gebruik als kantoorpand. De eigenaar van het pand en Van Bergeijk Beheer kozen voor een gedeeltelijke vastgoedtransformatie. Een prima optie omdat door de brand àlles aangepakt moest worden.

PROJECT IN BEELD | RENOVATIE

Het voormalige kantoorpand heeft als herbestemming een gedeeltelijke vastgoedoriëntatie gekregen. Het pand werd door Rendon getransformeerd van een kantoorpand tot een pand met één commerciële ruimte op de begane grond en drie luxe appartementen. Naast het plaatsen van binnenwanden, plafonds, bouwkundige aanpassingen en schilderwerk, pakte Rendon ook de interieurbouw op. Uiteraard was er veel aandacht voor brandwerende voorzieningen.

PROJECT IN BEELD | RESULTAAT

En het resultaat mag er wezen….  Het pand is in volle glorie opgeleverd. De commerciële ruimte is casco opgeleverd, maar de drie luxe appartementen zijn volledig ingericht (inclusief tv en radio). Met het oog op de toekomst zijn zij volledig all-electric (gasloos) uitgerust.