Schilderwerk bij De Parage aan de Suytkade in Helmond

schilderwerken, Woningbouw en VvE

Nabij het stadscentrum in de jonge wijk Suytkade in Helmond ligt appartementencomplex De Parage. Een toplocatie met een geweldig uitzicht over de skyline van Helmond. Het gebouw is een aantal jaar geleden gebouwd en nu toe aan planmatig onderhoud. Onze vakmannen schilderden de kozijnen van het gebouw ‘De Parage’ in de wijk ‘Suytkade’.

 

PROJECT IN BEELD

Resultaatgericht schilderwerk naar weersinvloeden

De voorkant van het gebouw is de zijde die het meeste last heeft van het weer (zon, regen en wind). Deze kant heeft meer en sneller onderhoud nodig dan de achterkant van het gebouw.

Alle houten kozijnen aan de voorzijde van het complex zijn geschilderd. Aan de achterzijde was alleen het schilderwerk op de begane grond nodig.

Extreem hoge kwaliteit

Vanwege de exclusieve uitstraling van het gebouw, koos de VvE voor een onderhoudsbeurt van zeer hoge kwaliteit. Dit eigenwijs gebouwde complex zet je lastig in de steigers. Daarom is gekozen om de werkzaamheden met een hangbrug langs de buitengevel uit te voeren zodat de kozijnen op verschillende niveau’s makkelijk en snel te bereiken zijn. En de bewoners ook tijdens het planmatig onderhoud van hun mooie uitzicht blijven genieten.

We houden van ons vak en laten uw vastgoed weer stralen! Benieuwd naar andere schilder projecten? Bekijk onze referenties.