Planmatig onderhoud appartementencomplex in Leiden

schilderwerken, Woningbouw en VvE

De beheerder van drie appartementencomplexen aan de Boerhaavelaan in Leiden vroeg Rendon voor planmatig onderhoud. Het ging om schilderwerk van beton en kozijnen en het vervangen van de balkonhekken en privacyschermen.

Leiden is opgedeeld in 10 districten (wijken). In het Boerhaavedistrict staan 3 appartementencomplexen. Elk complex heeft een eigen VvE. Het beheer van de drie VvE’s ligt in handen van Klein VvE Beheer. Voor het planmatig onderhoud aan de appartementencomplexen Boerhaavelaan koos de beheerder voor Rendon als partner.

PROJECT IN BEELD

Overlast voorkomen

Soms is het lastig dat er werkmannen door je woning lopen. Voor dit project konden we overlast voorkomen door met een kraan van buitenaf te werken. Dat is écht ontzorgen.

Betonverf voor identieke uitstraling

De betonbanden verschilden van kleur bij één van de drie appartementencomplexen. Onze vakmannen schilderden alles in dezelfde kleur met een hoogwaardige kwaliteit betonverf. Deze verf heeft een conserverende werking.

Resultaatgericht schilderwerk

Goed onderhouden schilderwerk heeft een langere levensduur. Onze schilders inspecteerden alle kozijnen aan de achtergevels van de appartementencomplexen. Zeer nauwkeurig onderzochten ze schades, houtrot en scheuren. Kozijnen waarvan het schilderwerk niet meer voldeed aan de NEN-norm en de eisen van het VerfAdviesCentrum (VAC) werden gerepareerd en opnieuw geschilderd. Dankzij deze aanpak met resultaat gericht schilderwerk zijn de kozijnen de komende jaren goed beschermd tegen alle weersomstandigheden. Lees meer over resultaatgericht schilderwerk.

Soms is het voordeliger om te vervangen dan te conserveren. Bij één van de appartementencomplexen koos de VvE daarom op advies van Rendon voor het vervangen van de balkonhekken en privacyschermen. De bewoners kunnen weer jaren genieten van de frisse uitstraling van woning.

Opdrachtgever: Klein VvE beheer
Oppervlakte: 3 appartementencomplexen van 5 verdiepingen
Duur: 6 maanden
Werkzaamheden: Gevelonderhoud en vervangen van balkonhekken en privacyschermen.

We houden van ons vak en laten uw vastgoed weer stralen! Nieuwsgierig? Bekijk onze diensten.