Duurzame vastgoedtransformatie De Veste in Lelystad!

duurzaam renoveren, Kantoor en commercieel, vastgoedonderhoud

Rendon werkt aan de herbestemming van een kantoorpand in Lelystad naar De Veste met 22 luxe appartementen. Onze vakmannen leveren de appartementen instapklaar op en zorgen ervoor dat ook de buitenkant van het appartementencomplex er piekfijn uitziet.

PROJECT IN BEELD

Alles onder controle
Investeerder Marten Post: “Hoofdaannemer Rendon heeft alles goed onder controle. Er komen 22 nieuwe tweekamer appartementen van 50-60 vierkante meter. We liggen prima op schema, vooral op de tweede verdieping. Daar zijn verschillende onderaannemers druk bezig met de afwerking.”

Duurzaam transformeren
Het dak wordt voorzien van zonnepanelen, de kozijnen worden vernieuwd, de gevel krijgt een frisse kleur en er komen ondergrondse vuilcontainers. Marten Post vertelt dat de gemeente de plantsoenen aanpakt, zodat ook het gebied meteen een heel ander aanzicht krijgt. Projectleider Martin: “Door dit half leegstaande kantoorgebouw te transformeren, levert onze opdrachtgever een duurzame bijdrage aan Lelystad. Kansloze leegstand wordt opgelost en we spelen in op de groeiende vraag naar woonruimte voor starters en senioren.”

‘Onze’ projectleider Martin van Lenten en uitvoerder Erwin Meijer schitteren in de FlevoPost krant. Lees het hele artikel.

Of bekijk onze visie op duurzaam renoveren en vastgoedtransformatie.