Grote Markt Den Haag

interieurverbouwing, vastgoedonderhoud

Onze vakmannen werken in Den Haag aan de herbestemming van een voormalige speelgoedwinkel voor opdrachtgever Urban Interest. Het imposante gebouw van vier verdiepingen staat op de bruisende Grote Markt.

Goede afspraken

De Grote Markt in Den Haag krijgt er weer een nieuwe trekpleister bij. Rendon bouwt de vroegere Bart Smit/Intertoys om tot een gamecenter, hostel en pub. Met een verbouwing is er altijd geluid van bouwwerkzaamheden. Daarom maakte we met alle horecaondernemers aan de grote markt goede afspraken over een aanpak met zo min mogelijk overlast.

Gamecenter, hostel en pub

We haalden het oude interieur van de speelgoedwinkel is eruit. We maakten een nieuwe liftschacht met nieuwe lift, een nieuwe trap en een veilige brandscheiding tussen de verdiepingen. Onze vaklieden verrichten schilderwerk aan de houten gevelkozijnen en herstelden het gevelmetselwerk en er komt een dakopbouw.

PROJECT IN BEELD

Pink Flamingo hostel

Voor de eigenaar van hostel maken we 22 casco hotelkamers inclusief afgewerkte badkamers. De toiletgroepen maken we in orde, we renoveren complete badkamers en er komt een terras op het dak. Om de veiligheid van het gebouw te waarborgen, plaatsten we een extra staalconstructie.

Gamecenter Gamestate

Voor Gamestate maakten we op de 1e verdieping een staalconstructie voor een dubbele roltrap. Zo kunnen de gamers makkelijk van de begane grond naar de eerste verdieping en terug’rollen’.

We houden van ons vak en laten uw vastgoed weer stralen! Nieuwsgierig? Bekijk onze diensten.