Prachtige elementen van Japanse ambassade behouden bij herbestemming

In opdracht van vastgoedeigenaar Urban Interest wordt de voormalige Japanse ambassade in Den Haag herbestemd tot kantoor. Urban Interest ziet alle potentie in dit imposante gebouw dat grenst aan landgoed Zorgvliet.

Rendon werd gevraagd om de voormalige ambassade klaar te maken voor wederopbouw. Allereerst werden het prachtige marmer en kalkzandsteen zeer goed  beschermd met afdekvlies, voorzetwanden en spaanplaten. Onze vakmannen verwijderden het oude tapijt en reinigden het marmer dat op sommige plaatsen verstopt zat achter het stof. Ook sanitair, plafonds en tussenwanden werden weggehaald. Airco’s, verlichting en bedrading zijn gedemonteerd. Om het pand snel klaar te maken voor wederopbouw, werkt Rendon als hoofdaannemer samen met onderaannemers.

NIEUWS IN BEELD

Tijdens de werkzaamheden voor wederopbouw, schreef Urban Interest de aanbesteding uit voor herbestemming. Natuurlijk deed Rendon mee. We wonnen de aanbesteding! Rendon gaat met veel plezier de uitdaging aan om van de vroegere Japanse Ambassade een prachtig kantoor te maken.

Nieuwsgierig naar onze aanpak? Bekijk de doelgroeppagina.