Een warm welkom met extra aandacht voor veiligheid, duurzaamheid en flexibiliteit. Graag delen we onze passie over slim, duurzaam onderhoud voor maatschappelijk vastgoed.

Kwaliteit, kennis en kunde

We spreken dezelfde taal. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan slimme onderhoudsoplossingen voor maatschappelijk vastgoed. Bibliotheek, theater, politiepost, overheidsgebouw of museum: We durven te improviseren en andere paden te bewandelen.

We verbinden de juiste partijen aan de voorkant en in de keten. Door samen te werken, transparant te communiceren en vooral door te sturen op een optimale uitvoering, realiseren we onderhoudsoplossingen die naadloos aansluiten bij uw vraagstuk.

In het hart van Capelle maken we van één grote gemeentebibliotheek, drie aparte units. De bibliotheek komt terug en neemt twee nieuwe ‘bewoners’ mee: de Rabobank en een fitnessclub. Elke gebruiker heeft zeer verschillende eisen voor veiligheid en geluidsdichtheid. We adviseerden de gemeente Capelle over de beste en meest duurzame oplossing. Lees meer.

Duurzaam renoveren

Veel gemeenten en maatschappelijke organisaties zijn het beheer van hun vastgoed aan het professionaliseren. Dat biedt kansen. Want met duurzaam onderhoud bespaart u niet alleen veel energie, CO2 en geld, het betekent ook een hogere vastgoedwaarde, betere verhuurbaarheid en meer comfort voor de gebruikers.

Kies voor een daadkrachtige aanpak en creatieve denkwijze. Slim onderhoud start met een duurzaam meerjaren onderhoudsplan (DMJOP). We brengen duurzame alternatieven met een hoog rendement, meer comfort en lage energiekosten in beeld. En dat kunt u mooi gebruiken voor nieuwe investeringen. Zo werken we samen aan publieke gebouwen van de toekomst. Dat geeft energie!

Voor gemeente Den Haag toverde Rendon in zeer korte tijd een vleugel van het voormalig Aloysius college om tot elf zelfstandige wooneenheden met een eigen entree. De woningen zijn voor vluchtelingen met een tijdelijke verblijfsvergunning die in Nederland mogen blijven (statushouders). Lees meer over onze diensten

We zijn oprecht nieuwsgierig naar wat u beweegt. Neem contact op voor een goed gesprek, lees meer over onze diensten of ontdek onze referenties.