Vertrouw op een partner met oog voor de gebruikers van uw gebouw.

Een partner met ervaring in uw sector. Die zijn kennis graag deelt en met u meedenkt over optimaal én toekomstgericht gebouwbeheer.

Waar wij aan het werk zijn, staan mensen op één

Zie ons als een verlengstuk van uw organisatie. Wij staan niet aan het bed of voor de klas, maar we zorgen er wel voor dat uw werk gemakkelijker gaat. Rendon kent de uitdagingen van uw sector. Wij zorgen ervoor dat uw huisvesting positief bijdraagt aan de kwaliteit van zorg en onderwijs, voor nu en in de toekomst.

Waar wij aan het werk zijn, worden mensen verzorgd en krijgen mensen les. Daarom is er extra aandacht voor veiligheid, stofvrij werken, rust en ‘onzichtbaarheid’. Samen met u kijken we naar de beste momenten voor uitvoering. We kiezen voor dagelijks contact, want uw medewerkers weten als geen ander welke zorgen, wensen en vragen er leven.

Summa College Eindhoven Rendon Onderhoudsgroep

Gerd van Hout, Summa College: “Voor onze opleiding Summa ICT coördineerde Rendon de totaalverbouwing. Om het onderwijsproces zo min mogelijk te verstoren, ging alle aandacht uit naar een strakke planning waarbij het hoogtepunt van de verbouwing in de zomervakantie lag. Fijn dat zo’n 650 studenten nu vooruit kunnen op hun nieuwe leslocatie.”

Duurzaam en toekomstgericht

In de onderwijssector komt de volledige verantwoordelijkheid voor de huisvesting vaker bij de onderwijsinstellingen te liggen. In de zorgsector, moeten gebouwen kunnen inspelen op een steeds veranderende zorgvraag. Wet- en regelgeving geeft duidelijke kaders voor de energiezuinigheid en gezondheid van gebouwen. En kostenbewust omgaan met huisvesting en vastgoed staat hoog op de agenda.

Ons innovatieteam en onze adviesafdeling zorgen voor kruisbestuiving, standaard oplossingen zijn bij ons niet aan de orde. Zo werken we samen aan duurzaam vastgoed, lagere exploitatiekosten en frisse, comfortabele en gezonde gebouwen. Dat geeft energie!

Mark Apon, beheerder van Het Termaat Huis: “Het Termaat Huis is een serviceflat voor senioren met 24-uurs zorg op afroep. Uit onderzoek van Rendon Advies bleek dat er een onvoldoende veilige situatie was bij bovenste galerijvloer(en). We kozen voor de R-Brace techniek van Rendon om de galerij weer 100% veilig te maken.” Lees de referentie of bekijk de video over de R-Brace.

We zijn oprecht nieuwsgierig naar wat u beweegt. Meer weten over de voordelen van duurzaam vastgoedonderhoud voor onderwijs en zorg? Neem contact op voor een goed gesprek, lees meer over onze diensten of bekijk de referenties.