Nominatie voor krachtig opleidingsprogramma

Wat betekent een passend opleidingsprogramma voor onze eigen medewerkers? Opleidingen op maat die de opleidingsbehoefte van de individuele medewerker en van ons bedrijf laat samensmelten. Een aantal medewerkers uit onze vier vestigingen in Nederland nam het voortouw.

Nominatie Mestreechter Geis Award

Samen met externe specialisten maakten zij het Rendon opleidingsprogramma ‘Resultaatgericht samenwerken’. Zij zijn onze ambassadeurs en dragen dit programma uit naar alle medewerkers in de organisatie. Prachtig om erkenning te krijgen middels een nominatie voor de Mestreechter Geis Award 2018.  Deze prestigieuze opleidingsprijs binnen de bouw- en vastgoedbranche wordt uitgereikt door KPE opleiding en coaching.

Opleidingsprogramma op maat

Bij Rendon ligt een sterke focus op de professionalisering van onze medewerkers. We geven gehoor aan de individuele behoefte en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Onze ambassadeurs trekken de kar en betrekken medewerkers die op de bouw en op kantoor werken. Zo werken we samen om van elkaar te leren en onze dienstverlening blijvend te verbeteren.

We stoppen nooit met leren

Rendon acteert door heel Nederland. Het is daarom belangrijk om kennis en ervaring te delen. Want als organisatie stop je nooit met leren, hoeveel ervaring en kennis er ook in huis is. Ons eigen opleidingsprogramma ‘Resultaatgericht Samenwerken’ is afgestemd op de behoefte van onze medewerkers en heeft daarom grote meerwaarde.

Kwaliteit dienstverlening

Een krachtig opleidingsprogramma zijn we ook verplicht aan onze opdrachtgevers! Door van elkaar te leren houden we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog; nu en in de toekomst.

Mark van Eert - Vestigingsmanager :

“Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is niet de toekomst maar het heden. In al onze processen moeten de verschillende disciplines leren samenwerken. Of het nu een langlopend bouwproject is, onderhoud van huurwoningen of een acute betonrenovatie in de binnenstad.”

Wij worden altijd enthousiast van nieuw talent of een échte vakman

Bij Rendon werken we samen aan een fijne werkomgeving. We willen graag dat onze medewerkers doen waar ze goed in zijn. Informeer naar de openstaande vacatures en geef jouw carrière een groeispurt!

Bekijk de bekendmaking van de nominatie op LinkedIn