Van speelgoed naar games | herbestemming Den Haag

Onze vakmannen werken in Den Haag aan de herbestemming van een voormalige speelgoedwinkel voor opdrachtgever Urban Interest. Het imposante gebouw van vier verdiepingen staat op de bruisende Grote Markt. Rendon maakte goede afspraken met alle horeca ondernemers over een aanpak met zo min mogelijk overlast.

Rendon bouwt de vroegere Bart Smit/Intertoys om tot een gamecenter en hostel. Ook zijn er plannen om een pub in de kelder te maken. Het oude interieur van de speelgoedwinkel is eruit gehaald. Er komt een nieuwe liftschacht met nieuwe lift, een nieuwe trap en een veilige brandscheiding tussen de verdiepingen. De gevelkozijnen worden vervangen en het gevelmetselwerk herstelt. De houten gevelkozijnen worden geschilderd en er komt een dakopbouw.

NIEUWS IN BEELD

The Pink Flamingo hostel

Voor Hostel The Pink Flamingo maakt Rendon 22 casco hotelkamers inclusief afgewerkte badkamers. De vakmannen maken de toiletgroepen in orde, renoveren complete badkamers en er komt een terras op het dak. Om de veiligheid van het gebouw te waarborgen komt er een extra nieuwe staalconstructie.

Gamecenter Gamestate

Voor Gamestate maakten we op de eerste verdieping een staalconstructie voor een dubbele roltrap.

Planning

Op dit moment zijn onze vakmannen druk bezig om de nieuwe kozijnen te plaatsen en het voegwerk van het metselwerk te herstellen. Urban Interest verhuurt deze zomer al een deel van het pand aan Gamestate. Gamestate maakt de game walhalla zelf gebruiksklaar. Voor Hostel The Pink Flamingo maken wij op dit moment de nieuwe indeling van de kamers. De opening van het hostel staat in december op de planning.

We houden van ons vak en laten uw vastgoed weer stralen! Nieuwsgierig? Bekijk onze diensten.