Duurzame vastgoedtransformatie in Lelystad!

Trots op onze mensen! Onze projectleider Martin van Lenten en uitvoerder Erwin Meijer schitteren in de FlevoPost krant. Rendon werkt aan de herbestemming van kantoorgebouw De Veste in Lelystad naar 22 luxe appartementen. Onze vakmannen leveren de appartementen instapklaar op en zorgen ervoor dat ook de buitenkant van het appartementencomplex er piekfijn uitziet.

Lees het hele artikel:

Verbouw voormalig kantoorgebouw De Veste schiet op

Geplaatst op donderdag 14 december 2017 19:06

Lelystad – Het kantoorgebouw aan De Veste 10-02 in Lelystad wordt getransformeerd en binnenkort gedoopt tot Poortgebouw de Veste. De wijk wordt in één klap 22 luxe appartementen rijker.

Alle appartementen worden woonklaar opgeleverd en dus voorzien van onder andere een moderne badkamer en keuken en laminaatvloer.Ook de buitenkant van het voormalige kantoorpand krijgt een volledig nieuwe uitstraling. Zo worden de kozijnen vervangen en worden ook alle gevels geschilderd.

Op schema
‘We liggen goed op schema. Vooral op de tweede verdieping’, zegt investeerder Marten Post enthousiast. ‘Daar zijn verschillende bedrijven druk bezig met het aansluiten van de verwarmingen en het afwerken van de muren. Op de begane grond worden op dit moment de berging afgetimmerd en is een aanbouw gerealiseerd. Hoofdaannemer Rendon heeft alles goed onder controle’.

Van 700 tot 850 euro per maand
Er komen 22 huurappartementen van circa 50-55 vierkante meter. De huur varieert van 700 tot 850 euro per maand. ‘We richten ons vooral op senioren, alleenstaanden en starters. Onze werkwijze is vrij uniek. De inkomenseis is relatief laag maar we vinden het daarentegen belangrijk om een persoonlijke klik met onze huurders te hebben’, vertelt de ondernemer.

Persoonlijke screening
‘Naast de gestelde inkomenseis van circa 2.5 maal de bruto huurprijs als bruto maandinkomen, houden wij per huurder een persoonlijke screening. Op deze manier kunnen wij de persoon achter verhuurder beter leren kennen en een goede inschatting maken of dit bij onze visie past.’

Volgens Marten is er in Lelystad veel vraag naar huurappartementen. ‘Het mooie van deze locatie is dat het complex te vinden is in een groene en rustige wijk, dichtbij het Stadshart en het station’.

Project in Beeld