Welkom. Fijn dat je een kijkje neemt bij Rendon! Wij geloven dat onze mensen de reden zijn dat we zoveel gave projecten mogen uitvoeren. Zij maken het verschil, want mensen doen immers zaken met mensen.

Daarom tellen de persoonlijke voorkeuren van onze medewerkers mee. Samen praten we over jouw carrière, de verdeling van taken, bevoegdheden en onderlinge samenwerkwerkingsverbanden. We bieden volop groeikansen en ondernemerschap wordt gestimuleerd.

Werkvoorbereider/calculator regio Voorburg

Ben jij een kanjer in plannen en voorbereiden? Komt een project voor jou tot leven als je de tekeningen en het bestek bestudeert? Word je vrolijk van eerlijke prijzen en échte cijfers? Dan zoeken wij jou!

Timmervrouw of -man regio Voorburg

Jij bent een topper. Onze klanten zijn altijd blij met jouw komst. Een nieuwe keuken, vaste zoldertrap, kozijnen vervangen of een kapot dak vernieuwen? Jij maakt er iets moois van!

Loodgieter regio Voorburg

Wij weten dat loodgieters de helden van de bouw zijn. Onze klanten zijn altijd blij met jouw komst. Een nieuwe badkamer, verstopte riolering of kapotte waterleiding? Jij lost het op!

Timmerman of -vrouw regio Arkel

Jij bent een topper. Onze klanten zijn altijd blij met jouw komst. Een nieuwe keuken, vaste zoldertrap, kozijnen vervangen of een kapot dak vernieuwen? Jij maakt er iets moois van!

Betonreparateur regio Arkel

Werk je graag buiten? Een uitvoerende rol is jou op het lijf geschreven en heb je minimaal niveau 3 in 't vak? Dan ben jij de betonreparateur die wij zoeken. Voor geen enkele betonklus draai jij je hand om!

Leerling betonreparateur regio Arkel of Eindhoven

Lijkt het je wat: betonspecialist worden? Kom dan bij Rendon werken en leer alles over het vak van betonreparateur! Met een leermeester ga je op pad en over een paar jaar ben jij een echte 'vakidioot'.

Open sollicitatie

Wij worden altijd enthousiast van nieuw talent of een échte vakman

Ben jij een timmerman, uitvoerder, betonreparateur, calculator, projectleider of loodgieter met een gezonde dosis kennis en kunde? Weet jij van aanpakken en werk je graag samen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vul ons sollicitatieformulier in en wij nemen snel contact met je op.

Draag jij je vak een warm hart toe?

Heb je gevoel voor wat de klanten van ons vragen, een vriendelijke en servicegerichte houding en wil je verder leren en jezelf ontwikkelen? Bij Rendon werken we samen aan een fijne werkomgeving. We willen graag dat onze medewerkers doen waar ze goed in zijn. Informeer naar de openstaande vacatures en geef jouw carrière een groeispurt!

Stefan van der Ven - schilder:

“Al veertien jaar schilder ik met liefde en plezier bij Rendon, een betrouwbare werkgever waar ik alle ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen. Via Rendon heb ik pas een VMBO-opleiding gedaan en natuurlijk ook de verplichte VCA voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Dit jaar heb ik mijzelf opgegeven voor de BHV-opleiding zodat ik voor mijn collega’s klaar kan staan bij calamiteiten.”