Bouwwereld bezoekt Rendon in Spijkenisse

bouwwereld vakbladVandaag is vakblad Bouwwereld op bezoek bij Rendon in Spijkenisse. Rendon verstevigt de balkons en galerijvloeren van bijna 500 flatwoningen. Peter Nuiten, technisch directeur van Rendon vertelt over veiligheid, de constructie en hoe we sturen op zo min mogelijk overlast voor de bewoners. Welke techniek schuilt er achter deze oplossing? Dat lees je over enkele weken als het artikel gepubliceerd wordt.

Nieuws in Beeld

Kennisbank Rendon

Bouwwereld interviewt technisch directeur Peter Nuiten van Rendon. Peter legt met passie de techniek uit achter de slimme oplossing die Rendon samen met onderzoeksbureau IOB bedacht. Een maatwerk oplossing voor het project waar alles draait om veiligheid en zo min mogelijk overlast voor de bewoners.

Lees meer over de slimme oplossing in het nieuwsbericht: Rendon verstevigt balkons en galerijen 500 flats in Spijkenisse

Bouwwereld

In 1905 kwam voor het eerst het blad ‘Vakblad voor de Bouwambachten’ uit. Honderdtwaalf jaar later is dit blad uitgegroeid tot het enige vakblad over bouwtechniek met de naam: Bouwwereld. Bouwwereld gaat op zoek naar de kennis achter ons vakmanschap.

Nieuwsgierig naar andere projecten? Bekijk de projecten.