Bekende gezichten, andere functies!

Per 1 september is Frank Wolfs vestigingsmanager in Eindhoven. Hij neemt hiermee de functie van Mark van Eert over. Mark kiest voor een nieuwe rol en gaat zich volledig richten op nieuwe business en technische innovatie.

Frank Wolfs: vestigingsmanager Eindhoven

Frank gaat sturen op omzetgroei van bouwkundige projecten, (RGS) gevelonderhoud en energetisch verduurzamen. Daarbij blijft de huidige uitstekende dienstverlening aan onze klanten centraal staan.

Hij werkt ook aan een stevige basis voor contractonderhoud in het zuiden van het land en versterkt de samenwerking met de vestigingen in Arkel en Voorburg.

Zo ontstaat er een evenwichtige verdeling van de omzet voor vestiging Eindhoven. Naast zijn nieuwe functie blijft Frank verantwoordelijk voor landelijk business development.

Mark van Eert: nieuwe business en technische innovatie

In zijn nieuwe rol draagt Mark bij aan de realisatie van onze strategische doelen. We willen een steeds groter deel van onze omzet afdekken met lange termijn contracten. Dat geldt voor projecten en voor onderhoud. Mark gaat actief op zoek naar (landelijke) klanten die bij deze doelstelling passen.

Daarnaast wordt Mark verantwoordelijk voor technische innovatie. Want er komen continu nieuwe (productie)technieken en materialen op de markt die interessant zijn voor onze dienstverlening. Door actiever te sturen op technische innovatie kunnen we koploper blijven in de sector.

Frank en Mark: veel plezier en succes in jullie nieuwe functie!