Rendon redt kaas-schap Albert Heijn Eindhoven

Een camper reed vanmorgen de Albert Heijn in de Hoogstraat in Eindhoven binnen. Door een onbekende oorzaak reed de bestuurder zijn voertuig van het parkeerterrein, tegen de muur van de winkel en kwam net voor de koeling met kaas tot stilstand.

Dankzij de snelle actie van Rendon kan de Albert Heijn morgen weer de deuren openen. De winkel blijft één dag gesloten. De gevel wordt hersteld, het kapotte kaas-schap gedemonteerd en er wordt een tijdelijke wand geplaatst voor verdere werkzaamheden van onze vakmannen.

Dit behaalde zelfs het landelijk nieuws!

Camper rijdt kaas-schap Albert Heijn Eindhoven aan diggelen

EINDHOVEN – Een camper reed maandagmorgen de Albert Heijn in de Hoogstraat in Eindhoven binnen. Door een onbekende oorzaak reed de bestuurder zijn voertuig om 10.12 uur van het parkeerterrein, tegen de muur van de winkel en bijna door de koeling met kaas.

De man raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval richtte een ravage aan in de winkel.

De winkel blijft maandag nog de hele dag gesloten. Het is nog de vraag wanneer de deuren weer open kunnen, er moet eerst onderzoek gedaan worden naar de bouwkundige staat van het pand. Het zou namelijk kunnen dat de gevel instabiel is geworden door de aanrijding.

Bekijk het filmpje

Kaas schap 24/7 service onderhoud Rendon

Bron: Erika Massuger